Meidenkampen

Herinneringen voor het leven!

De leukste meidendingen doen met een hoop nieuwe vriendinnen?

Ook dit jaar gaan we weer met drie verschillende meidenkampen naar kampeerboerderij de Woudegge te Otterlo. Leuke spellen, lachen en huilen, overheerlijk eten en natuurlijk corvee! Natuurlijk ook de vertrouwde boerderij, speurtochten en een heleboel nieuwe activiteiten!

We gaan met z’n allen aan de slag met het kampthema en praten gezellig door over wat God met ons leven te maken heeft. Ga met ons mee, maak nieuwe vrienden en beleef een toffe kampweek!

Algemeen
Deelnemers worden op eigen gelegenheid naar de kampeerboerderij gebracht, daar ontmoeten we elkaar. De boerderij heet de Woudegge en staat midden in het Roekelse Bos, in het pittoreske Otterlo. Er zijn drie meisjeskampen voor verschillende leeftijden: 8-10, 10-12 en 13-16. De kampen 10-12 en 13-16 nemen hun fiets mee naar Otterlo.
Kosten
Als je meegaat met het meidenkamp 8-10, 10-12 of 13-16, betaal je € 160,-. De aanbetaling voor deze kampen bedraagt € 50,-.

Bent u of ben jij niet in de mogelijkheid de (aan)betaling te voldoen? Neem dan even contact met ons op: financien@christelijkejeugdkampenaalsmeer.nl

Programma
Zodra de kampstaf jouw programma helemaal heeft ingevuld, ben jij de eerste die het weet. Je ontvangt dan ook meteen een paklijst, dan kun je niets vergeten.
Annuleren
Het kan voorkomen dat iemand die is ingeschreven, onverwacht niet mee kan op kamp. Ook de kampcommissie behoudt zich het recht kampen te annuleren. Bij annulering van het kamp door kampcommissie óf deelnemer wordt de aanbetaling niet gerestitueerd.

Annulering na 1 juni is slechts mogelijk als er sprake is van een dringende noodzaak. In alle andere gevallen brengen wij 50% annuleringskosten in mindering op de restitutie van het kampgeld. Bij twijfel zal de penningmeester van de kampcommissie hierin bindend adviseren.