Oudste Jongens
13 – 16 jaar

Welkom bij de stoerste week van het jaar!

Het oudste jongenskamp is bedoeld voor jongens tussen de 13 en 16 jaar. Misschien ben je al een doorgewinterde ‘kamper’ en heb je ook alle kampen tussen de 8-12 al meegemaakt of ga je juist voor het eerst met ons mee. Je bent van harte welkom om je aan te sluiten bij ons! We vullen de week met leuke spellen, activiteiten in en rond het bos, de sterkste man competitie (echt!), genoeg lachen, lekker eten.. we kunnen nog wel even doorgaan. Tijdens de kampthema’s denken we samen na over God en de rol die Hij in ons leven wil spelen. Rond de boerderij vermaken we ons wel, maar we nemen ook onze fietsen mee voor activiteiten die wat verder weg zijn. Ben je al overtuigd?

De kampstaf

Elk jaar staat er een groep bijzonder leuke staffers voor jullie klaar (en wij kunnen het weten!). Vanaf februari gaan ze aan de slag met het invullen van de kampweek, elkaar leren kennen en het voorbereiden van de thema’s. Stiekem zijn ze gedurende het hele jaar wel bezig met kamp. Je kunt ze herkennen aan hun brede glimlach, onvermoeibare energie en hun open armen voor als je even een knuffel nodig hebt.

Wat doen we op kamp?

Het echte programma houden we natuurlijk nog even geheim. We verrassen jullie graag tijdens de kampweek! Om een tipje van de sluier te geven: we starten met een flinke fietstocht (we moeten natuurlijk wel in Otterlo komen!), duiken het bos in voor leuke spellen en bespreken het geloof tijdens de thema’s. We strijden om de winst in de sterkste man competitie, houden bij wie het beste is in corvee en starten ‘s ochtends met een fijne ochtendgym om even wakker te worden. En als de week dan nog niet voorbij is, dan is er vast nog veel meer te beleven!