Middelste Meiden
10 – 12 jaar

Leuke herinneringen én nieuwe vriendschappen

Het middelste meidenkamp is bedoeld voor meiden tussen de 10 en 12 jaar. Misschien ben je al meegeweest met de jongste meiden of kom je voor het eerst naar de Woudegge: we ontvangen je met open armen. We vullen de week met leuke spellen en activiteiten in en rond de boerderij, duiken in verschillende thema’s en steken onze handen uit de mouwen met creatieven en corvee. Tijdens de kampthema’s denken we samen na over God en ons geloof. In het bos ligt bijna elke dag wel een nieuw spel op ons te wachten, maar ook in de boerderij is van alles te doen. Kom er gezellig bij!

De kampstaf

Elk jaar staat er een groep bijzonder leuke staffers voor jullie klaar (en wij kunnen het weten!). Vanaf februari gaan ze aan de slag met het invullen van de kampweek, elkaar leren kennen en het voorbereiden van de thema’s. Stiekem zijn ze gedurende het hele jaar wel bezig met kamp. Je kunt ze herkennen aan hun brede glimlach, onvermoeibare energie en hun open armen voor als je even een knuffel nodig hebt.

Wat doen we op kamp?

Het echte programma houden we natuurlijk nog even geheim. We verrassen jullie graag tijdens de kampweek! Om een tipje van de sluier te geven: we duiken het bos in voor leuke spellen, gaan creatief aan de slag en bespreken het geloof tijdens de thema’s. We hebben van alles te doen in de boerderij, houden bij wie het beste is in corvee en starten ‘s ochtends met een fijne ochtendgym om even wakker te worden. En als de week dan nog niet voorbij is, dan is er vast nog veel meer te beleven!