Middelste Jongens
10 – 12 jaar

Nieuwe vrienden en te gekke spellen

Je mag mee met de middelste jongens als je tussen de 10 en 12 jaar oud bent. Misschien heb je de jongste jongens al wel meegemaakt, maar het zou zomaar kunnen dat dit je eerste avontuur in de Woudegge is. Te gek! Van harte welkom bij de Middelste Jongens. Hier spelen we niet zomaar een spelletje, maar dagen we je uit met de leukste bosspellen, activiteiten en af en toe een verrassing – die houden we nog even geheim. We denken tijdens onze kampthema’s na over God en de bijbel, vermaken ons wel op de boerderij en doen die corvee met twee vingers in onze neus. Tussendoor trappen we ook graag een balletje op het veld. Die energie moeten we natuurlijk ergens kwijt.

De kampstaf

Elk jaar staat er een groep bijzonder leuke staffers voor jullie klaar (en wij kunnen het weten!). Vanaf februari gaan ze aan de slag met het invullen van de kampweek, elkaar leren kennen en het voorbereiden van de thema’s. Stiekem zijn ze gedurende het hele jaar wel bezig met kamp. Je kunt ze herkennen aan hun brede glimlach, onvermoeibare energie en hun open armen voor als je even een knuffel nodig hebt.

Wat doen we op kamp?

Het echte programma houden we natuurlijk nog even geheim. We verrassen jullie graag tijdens de kampweek! Om een tipje van de sluier te geven: we duiken het bos in voor leuke spellen, trappen een balletje of wat tussen de spellen door en bespreken het geloof tijdens de thema’s. Met de energie die over is, houden bij wie het beste is in corvee en starten we ‘s ochtends met een fijne ochtendgym om even wakker te worden. En als de week dan nog niet voorbij is, dan is er vast nog veel meer te beleven!