Jongste Meiden
8 – 10 jaar

Nieuwe vriendinnen en extra veel gezelligheid

De jongste meiden zijn onze favoriete meiden: allemaal tussen de 8 en 10 jaar oud en hartstikke gezellig! Misschien ga je wel voor het eerst een week weg zonder je ouders of ben je er al helemaal aan gewend. Hoe dan ook: wij vinden het onwijs leuk als je meegaat! We hebben van alles te doen: leuke spelletjes in de boerderij, activiteiten in het bos of in het dorp, lekker knutselen en samen luisteren naar verhalen. Misschien komt er wel een persoon uit de bijbel langs om iets te vertellen! Genoeg te doen dus. En dat willen we graag met jou delen. Dus heb jij zin in veel gezelligheid, lachen en nieuwe vriendinnen maken? Dan ben je van harte welkom bij de jongste meiden.

De kampstaf

Elk jaar staat er een groep bijzonder leuke staffers voor jullie klaar (en wij kunnen het weten!). Vanaf februari gaan ze aan de slag met het invullen van de kampweek, elkaar leren kennen en het voorbereiden van de thema’s. Stiekem zijn ze gedurende het hele jaar wel bezig met kamp. Je kunt ze herkennen aan hun brede glimlach, onvermoeibare energie en hun open armen voor als je even een knuffel nodig hebt.

Wat doen we op kamp?

Het echte programma houden we natuurlijk nog even geheim. We verrassen jullie graag tijdens de kampweek! Om een tipje van de sluier te geven: we duiken het bos in voor leuke spellen, knutselen van alles gedurende de week en gaan samen ontdekken wat er allemaal in de bijbel staat. We houden bij wie het beste is in corvee en starten ‘s ochtends met een fijne ochtendgym om even wakker te worden. En als de week dan nog niet voorbij is, dan is er vast nog veel meer te beleven!