Jongste Jongens
8 – 10 jaar

Samen sporten, survivallen en vrienden maken

Op het jongste jongenskamp ben je welkom als je tussen de 8 en 10 jaar oud bent. En zeg nou zelf: die zijn toch het leukst? Misschien zijn wij ook een beetje bevooroordeeld. In onze week gaan we lekker sporten, spelen we allerlei spellen in het bos (heb je weleens van Levend Stratego gehoord?) en hebben we samen GP, waarin we bijbelverhalen horen en ontdekken. Verder vullen we de week met nóg meer spellen en buitenactiviteiten, vooral veel lachen en af en toe corvee. Dat moet ook gebeuren natuurlijk.. maar natuurlijk maken we daar gewoon een feestje van. Zie jij jezelf wel meegaan? Meld je dan nu aan voor het jongste jongenskamp. We kunnen niet wachten!

De kampstaf

Elk jaar staat er een groep bijzonder leuke staffers voor jullie klaar (en wij kunnen het weten!). Vanaf februari gaan ze aan de slag met het invullen van de kampweek, elkaar leren kennen en het voorbereiden van de thema’s. Stiekem zijn ze gedurende het hele jaar wel bezig met kamp. Je kunt ze herkennen aan hun brede glimlach, onvermoeibare energie en hun open armen voor als je even een knuffel nodig hebt.

Wat doen we op kamp?

Het echte programma houden we natuurlijk nog even geheim. We verrassen jullie graag tijdens de kampweek! Om een tipje van de sluier te geven: we duiken het bos in voor leuke spellen, sporten en survivallen er op los en bespreken het geloof tijdens de thema’s. We vermaken ons ook wel in de boerderij, houden bij wie het beste is in corvee en starten ‘s ochtends met een fijne ochtendgym om even wakker te worden. En als de week dan nog niet voorbij is, dan is er vast nog veel meer te beleven!