16+
16 – 20 jaar

De meest avontuurlijke week van je jaar!

Na al die kampen in de Woudegge, is het toch echt tijd om je horizon te verbreden. Tijdens het 16+ kamp (tot ongeveer 20 jaar) gaan we letterlijk de grens over en kamperen we een week in België. We waren wel toe aan een beetje avontuur, wat jij? En avontuur kun je krijgen: grotten beklimmen, sportdagen, mountainbiken.. elk jaar staan er weer allerlei nieuwe activiteiten op het programma.Tijdens de kampthema’s denken we samen na over God en de rol die Hij in ons leven wil spelen. We blijven natuurlijk niet op de camping, maar doen allerlei activiteiten in de bosrijke omgeving en de steden die we tegenkomen. Ben je al overtuigd?

De kampstaf

Elk jaar staat er een groep bijzonder leuke staffers voor jullie klaar (en wij kunnen het weten!). Vanaf februari gaan ze aan de slag met het invullen van de kampweek, elkaar leren kennen en het voorbereiden van de thema’s. Stiekem zijn ze gedurende het hele jaar wel bezig met kamp. Je kunt ze herkennen aan hun brede glimlach, onvermoeibare energie en hun open armen voor als je even een knuffel nodig hebt.

Wat doen we op kamp?

Het echte programma houden we natuurlijk nog even geheim. We verrassen jullie graag tijdens de kampweek! Om een tipje van de sluier te geven: de afgelopen jaren gingen we onder andere mountainbiken, grotten bekijken, bergen beklimmen en op hike. We streden om de winst tijdens de sportdag, hielden een watergevecht bij hoge temperaturen en wisten wel raad met laatkomers tijdens de ochtendgym. Komend jaar beleven we vast weer allemaal nieuwe avonturen. Zien we je dan?