Jongenskampen

Enorm veel
gezelligheid!

Ook zin in een fantastisch jongenskamp?

We organiseren ook dit jaar weer drie fantastische jongenskampen voor verschillende leeftijden. We gaan met z’n allen naar kampeerboerderij de Woudegge in Otterlo en daar beleven we te gekke avonturen! Sporten, zwemmen, een speurtocht en enorm veel gezelligheid! Een kamp waar jij altijd je plekje vindt.

Naast al deze ontspanning lezen we ook over het evangelie aan de hand van het kampthema. Meegaan met een van deze kampen is een herinnering op zich! Ga mee met ons, maak nieuwe vrienden en beleef een toffe kampweek!

Algemeen
Deelnemers worden op eigen gelegenheid naar de kampeerboerderij gebracht, daar ontmoeten we elkaar. De boerderij heet de Woudegge en staat midden in het Roekelse Bos, in het pittoreske Otterlo. Er zijn drie jongenskampen voor verschillende leeftijden: 8-10, 10-12 en 13-16. De kampen 10-12 en 13-16 nemen hun fiets mee naar Otterlo.
Kosten
Als je meegaat met een jongenskamp in de leeftijd 8-10, 10-12 of 13-16 betaal je  € 160,-. De aanbetaling voor deze kampen bedraagt € 50,-.

Bent u of ben jij niet in de mogelijkheid de (aan)betaling te voldoen? Neem dan even contact met ons op: [email protected]

Programma
Zodra de kampstaf jouw programma helemaal heeft ingevuld, ben jij de eerste die het weet. Je ontvangt dan ook meteen een paklijst, dan kun je niets vergeten.
Annuleren
Het kan voorkomen dat iemand die is ingeschreven, onverwacht niet mee kan op kamp. Ook de kampcommissie behoudt zich het recht kampen te annuleren. Bij annulering van het kamp door kampcommissie óf deelnemer wordt de aanbetaling niet gerestitueerd.

Annulering na 1 juni is slechts mogelijk als er sprake is van een dringende noodzaak. In alle andere gevallen brengen wij 50% annuleringskosten in mindering op de restitutie van het kampgeld. Bij twijfel zal de penningmeester van de kampcommissie hierin bindend adviseren.