Inschrijfpagina Meiden 10-12

Leuk dat je met ons mee wil op kamp! Dit jaar vertrekken we op 31 juli. Als je onderstaand formulier samen met je ouders invult, krijg je van ons eerst een bevestigingsmail. Alle informatie die je verder nodig hebt, ontvang je binnen drie weken na inschrijving.

Vervoer en kosten

De kampprijzen zijn gewijzigd. Als je meegaat met het meidenkamp 8-10, 10-12 of 13-16, betaal je € 160,-. De aanbetaling voor deze kampen bedraagt € 50,-. Ook het vervoer naar de kampeerboerderij zal dit jaar anders gaan. Deelnemers worden op eigen gelegenheid naar de kampeerboerderij gebracht, daar ontmoeten we elkaar en begint het kamp.

Wanneer je meer dan één persoon per gezin opgeeft voor een kamp, ontvang je een korting van € 5,00 per persoon. Heb je al een ander gezinslid ingeschreven, en wil je gebruik maken van de korting voor de inschrijving die je nu doet?
Vier keer per jaar versturen we een nieuwsbrief met informatie de kampen. Wil je deze ontvangen?
De CJA gebruikt foto’s van de kampen om informatie te geven en reclame te maken. Dat doen we op onze website www.christelijkejeugdkampenaalsmeer.nl, en via social media. Foto’s zijn voor ons een belangrijke manier om te communiceren. We gaan zorgvuldig om met het selecteren van foto’s en zullen nooit beelden plaatsen die naar ons idee vertekenend of aanstootgevend zijn. Mogen wij foto's van de door u/jou ingeschreven persoon gebruiken?