Gemengd kamp (16+)

'Doorpraten bij een
mooi kampvuur'

Ben jij 16 jaar of ouder en heb jij zin in een week vol avontuur?

Ga dan mee en beleef een week die je zeker niet meer vergeet! Survival, outdoor activiteiten, kamperen en een kampvuur zullen zeker deel zijn van je herinneringen. We mogen tijdens deze week ook kijken naar wat God ons wil vertellen. Lekker in discussie gaan en doorpraten bij het kampvuur. Ga mee met ons, maak nieuwe vrienden en beleef een toffe kampweek!

Algemene informatie
We vertrekken met alle deelnemers en staffers met auto’s naar Malmedy in de Ardennen. We slapen hier in tenten op een mooie camping, dus vergeet je warme slaapzak niet! Voor het 16+ kamp is één kamp.
Kosten
Voor dit kamp betaal je €260,-. De aanbetaling bedraagt € 100,-. 
Programma / paklijst
Zodra de kampstaf jouw programma helemaal heeft ingevuld, ben jij de eerste die het weet. Je ontvangt dan ook meteen een paklijst, dan kun je niets vergeten.
Annuleren
Het kan voorkomen dat iemand die is ingeschreven, onverwacht niet mee kan op kamp. Ook de kampcommissie behoudt zich het recht kampen te annuleren. Bij annulering van het kamp door kampcommissie óf deelnemer wordt de aanbetaling niet gerestitueerd.

Annulering na 1 juni is slechts mogelijk als er sprake is van een dringende noodzaak. In alle andere gevallen brengen wij 50% annuleringskosten in mindering op de restitutie van het kampgeld. Bij twijfel zal de penningmeester van de kampcommissie hierin bindend adviseren.