Contact

Heb je vragen over onze organisatie, de kampen of een vraag over het inschrijven? Neem gerust contact met ons op. Via het formulier hiernaast kunt u ons een mailtje sturen. Dit mailtje komt dan terecht bij ons secretariaat. Ook kunt u ons bellen via het volgende nummer: 06-51368237.

Kamplocaties
Alle kampen in de leeftijd van 8-16 jaar gaan naar de Woudegge. Deze locatie bevindt zich op de Roekelse Bosweg 5, 6731SH, Otterlo. Het gemengde kamp (16+) gaat naar de Ardennen. De Woudegge kun je vinden op www.woudegge.nl.
Betalingsinformatie

Wanneer je een aanmeldingsformulier hebt ingevuld via onze website, ontvang je direct een automatische e-mail, waarin we bevestigen dat we het door jou ingevulde formulier hebben ontvangen. Binnen 3 weken nadat je je hebt aangemeld sturen we je een e-mail met meer informatie én een verzoek tot aanbetaling. Voor de kampen in de leeftijd 8 – 16 jaar is de aanbetaling € 50,00. Voor het 16+ kamp is de aanbetaling € 100,00. De aanbetaling moet binnen 10 dagen op het rekeningnummer van de kampen staan. Als je de aanbetaling hebt voldaan is je inschrijving definitief.

Het restant van de betaling van het kampgeld dient te zijn voldaan vóór 1 juni.

Ons rekeningnummer:
NL63 INGB 0006943213 t.n.v. Christelijke Jeugdkampen Aalsmeer en onder vermelding van je naam en het kamp waarvoor je bent ingeschreven.

Mochten er problemen zijn om het kampgeld te kunnen betalen, dan kan er contact opgenomen worden met één van de kampcommissieleden. Samen kunnen we dan op zoek gaan naar een oplossing!

Aanmelding
Nadat je bent aangemeld, krijg je automatisch een bevestiging van de aanmelding. Voor de meeste kampen geldt dat je binnen drie weken alle informatie binnen hebt wat betreft betaling en het kamp zelf. In de weken voor het kamp ontvang je een brief met extra informatie en een paklijst!
Noodgevallen
Voor noodgevallen tijdens de kampen kunt u contact opnemen met Sander van Willegen (0297-343193 of 06-51368237). Voor de kamplocatie(s) kunt u hierboven kijken.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de CJA nieuwsbrief en informatie. De nieuwsbrief wordt 4 keer per jaar verstuurd. Aanmelden
   
   
Email:    [email protected]
Contact