Gemengd kamp (16+)

'Doorpraten bij een
mooi kampvuur'

Ben jij 16 jaar of ouder en heb jij zin in een week vol avontuur?

Ga dan mee naar Malmedy en beleef een week die je zeker niet meer vergeet! Survival, outdoor activiteiten, kamperen en een kampvuur zullen zeker deel zijn van je herinneringen. We mogen tijdens deze week ook kijken naar wat God ons wil vertellen. Lekker in discussie gaan en doorpraten bij het kampvuur. Ga mee met ons, maak nieuwe vrienden en beleef een toffe kampweek!

Algemene informatie
We vertrekken met alle deelnemers en staffers met auto’s naar Malmedy in de Ardennen. We slapen hier in tenten op een mooie camping, dus vergeet je warme slaapzak niet! Voor het 16+ kamp is één kamp.
Kosten
Voor dit kamp betaal je €260,-.  
Programma / paklijst
Zodra de kampstaf jouw programma helemaal heeft ingevuld, ben jij de eerste die het weet. Je ontvangt dan ook meteen een paklijst, dan kun je niets vergeten.
Annuleren
Het kan voorkomen dat iemand die is ingeschreven, onverwacht niet mee kan op kamp. Annulering van een kamp is mogelijk, maar wij zijn in dat geval genoodzaakt de aanbetaling in mindering te brengen op de restitutie van het kampgeld. Annulering na 1 juni is slechts mogelijk als er sprake is van een dringende noodzaak. In alle andere gevallen brengen wij 50% annuleringskosten in mindering op de restitutie van het kampgeld. Bij twijfel zal de penningmeester van de kampcommissie hierin bindend adviseren.